NIDDyachts start met bouw NIDD900c

NIDDyachts uit Schiedam is in Genemuiden gestart met de bouw van de NIDD900c. 

De NIDD900c is een hypermoderne tender geheel vervaardigd uit aluminium. Deze tender biedt aan vier personen slaapplaatsen en is standaard onder andere voorzien van een keuken en een afgesloten toilet/douche compartiment. Het zeer complete interieur geeft deze tender een groot onderscheidend vermogen. De NIDD900c heeft een standaard motorvermogen van 200 pk, hierdoor kunnen we op zijn minst spreken van een zeer sportief karakter. Het motorvermogen maakt het mogelijk om ontspannen tochten door grachten of slootjes te maken, maar ook om op groter water eens lekker “alles uit de kast te halen”. De negen meter lange NIDD900c is een Nederlands ontwerp en wordt tevens volledig in Nederland gebouwd.

NIDDyachts is fabrikant van moderne tenders tegen een zeer concurrerende prijs. De tenders zijn voorzien van hoogwaardige materialen en zijn maximaal onderhoudsvrij. Meer informatie over NIDDyachts en de NIDD900c is te vinden op de website: www.niddyachts.nl

Technische specificaties:

Lengte 9.00 m
Breedte 3.00 m
Diepgang 0.75 m
Doorvaarthoogte 1.65 m
Bouwmateriaal aluminium
Aandrijving Heckdrive Bravo III, RVS dubbele 3-bladsschroef
Motorvermogen 220 – 330 PK
Brandstoftank 280 liter
Dek Esthec

terug