Matez Boten in Woudsend levert Se Shelles

Ruim 3 maanden geleden is Matez Boten overgenomen door Niels Bak. Om een goede start te maken is er samen met Visser Yachtdesign uit Sneek een nieuw ontwerp ontwikkeld.
Dat heeft geresulteerd tot de Matez Se Shelles. “Se Shelles” zal leverbaar zijn in verschillende afmetingen, varierënd van 8.5 tot 12.5 meter met verschillende uitvoeringen.

De “Se Shelles” serie wordt gekenmerkt als een serie stoere makkelijk varende halfglijders, met een ruime leefkuip en afgesloten roef. Geheel gebouwd van 4 mm staal waardoor het niet alleen een stoer uiterlijk heeft, maar dus ook wat te bieden heeft. Voor in de roef is een stahoogte van 1.85 m te creëren zodat er staand kan worden gekookt. In de punt van het schip is een twee persoonsbed te plaatsen, ook is deze ruimte om te toveren tot ontbijtgelegenheid met tafeltje. Met een gepaste tent kunnen achterin de enorme kuip nog twee slaapplaatsen worden gemaakt voor de kids. De standaard motor die geplaatst wordt, is een Yanmar 75 pk diesel, maar optie is een sterke 180 pk waardoor de mooie lijnen van dit schip halfglijdend door het water gaan snijden.
 
“Al met al een uniek schip dat niet met een ander is te vergelijken, Degelijkheid in een nieuw jasje,” aldus Niels Bak. 
 
Tevens houdt Matez zich nu ook bezig met repareren en restaureren van stalen schepen, motoren inbouwen en schilderwerk.

Meer informatie op: www.matez.nl

terug