Mastervolt met gratis tours met stille elektrische aandrijving op Hiswa

Als u geïnteresseerd bent in elektrische aandrijving, gaat u dan zeker naar de Hiswa te Water, van 6 tot 11 september 2011 in de Marina Seaport IJmuiden. De vooraanstaande specialist in elektrische systemen Mastervolt organiseert daar drie maal daags een reeks gratis en praktische demonstraties tijdens de beurs, waaronder een tochtje in een elektrisch aangedreven sloep waarbij de opvarenden zelf ook hun stuurkunsten kunnen uitproberen. U kunt een plaats reserveren bij een bezoek aan de Mastervolt stand (K104), waar ook gratis drankjes worden geserveerd na de tour.

Als deel van het door de EU gesubsidieerde Hymar (Hybrid Marine) initiatief en als eigenaar van Bellman, specialist in elektrische aandrijvingen, zal Mastervolt ter plekke experts inzetten om de bezoekers te begeleiden langs de verschillende elektrische aandrijvingen op geselecteerde boten op de beurs. Dit kan variëren van PodMasters, waarbij de motor wordt opgehangen onder de boot in een soort onderwatercapsule, tot een volledig ingebouwd systeem. Bezoekers kunnen ook aan enkele van Mastervolt’s vooraanstaande technici volop advies vragen over de benodigde controllers, laders en accubanken die de rest van het systeem vormen. In welke mate u ook geïnteresseerd bent, er zijn altijd leden van het e-power team in de buurt om uw vragen te beantwoorden en u rond te leiden langs de verschillende systemen.

Mastervolt plaatst een elektrisch aangedreven Nederlandse sloep in de haven zodat u uw inzicht in de voordelen van Mastervolt’s systemen verder kan vergroten met een praktische demonstratie van hoe krachtig, zuinig en stil een elektrische aandrijving kan zijn. Mastervolt heeft uitgebreid onderzoek verricht waardoor het hele aanbod aan elektrische systemen ook hybride gemaakt kan worden. Hiermee zet het bedrijf de standaard in de sector voor meer elektrisch aangedreven systemen in seriegebouwde vaartuigen. Het bedrijf was bovendien voorloper met de 12V en 24V maritieme Lithium Ion accu’s die ideaal zijn voor deep-cycle applicaties zoals aandrijvingen.

www.mastervolt.com

terug