Mastervolt benoemt Technautic als distributeur in Nederland

Mastervolt, de vooraanstaande leverancier van elektrische energiesystemen voor de wereldwijde maritieme, mobiele en solar markten, heeft Technautic B.V. toegevoegd als nieuwe distributeur in haar internationale netwerk. De benoeming van Technautic, die naast Cuno Marine Supplies Mastervolt producten zal gaan leveren, breidt de aanwezigheid van Mastervolt in Nederland verder uit.

Technautic is een groothandel voor maritieme producten, zoals waaronder boegschroeven, elektrische ankerlieren, boilers en navigatie apparatuur. Het bedrijf is hierdoor een ideale partner voor Mastervolt en haar ruime aanbod aan maritieme elektrische systemen en elektrische aandrijvingsoplossingen. Als intermediair tussen Mastervolt en winkels, installateurs en scheepswerven ondersteunt Technautic met haar uitgebreide verkoopnetwerk Mastervolt om klanten en de aftermarket in Nederland steeds beter te bereiken.

Een ander aspect van Technautic’s benoeming bij Mastervolt is het geven van producttrainingen waarin zij verkopers helpen om Mastervolt’s systemen succesvol te promoten en verkopen en alle benodigde informatie door te geven aan de eindgebruikers.

“Mastervolt en Technautic spreken dezelfde taal,” aldus Pieter Eggermont, Mastervolt’s General Manager Benelux. “Beide bedrijven hechten veel waarde aan kwaliteit, service en innovatie en we kijken er dan ook naar uit om onze relatie met Nederlandse winkels te versterken met behulp van de expertise en het uitgebreide netwerk van Technautic.”

Technautic directeur Peter Wayper voegt toe: “Mastervolt is de perfecte uitbreiding van ons aanbod voor maritieme bedrijven. Iedereen bij Technautic kijkt uit naar het werken met Mastervolt en het gebruiken van onze kennis en resources om de groei van beide bedrijven verder te stimuleren.”

Afbeelding: Van links naar rechts – Cees Kopper (Technautic), Pieter Eggermont (Mastervolt General Manager Benelux) and en Wayper (Directeur Technautic)

terug