Lines4boats.nl brengt Equiplite op particuliere markt

Vanaf heden brengt het Friese bedrijf Lines4boats.nl als enige webshop in Nederland de productlijn van Equiplite op de particuliere markt. Dat betekent dat de wedstrijdzeilers in de kleinere boten nu ook gemakkelijk en snel kunnen beschikken over de hoogwaardige hardware van Equiplite. Eenvoudig online te bestellen bij Lines4Boats.nl uit het Friese Heeg.

Het in Sneek gevestigde Equiplite blijft zich op de wedstrijdjachten, super yachts en eenheidsklassen richten. Zo worden alle Melges boten standaard uitgerust met Equiplite hardware. Tot het assortiment behoren ondermeer connectors, blokken en furling systemen. Dankzij de opbouw met Dyneema-lijn en de exclusieve bewerking door Gottifredi Maffioli ontstaan enorm lichte, sterke en duurzame fittings. Ze vertonen bovendien extreem weinig constructierek. Door de grote gewichtsbesparing zijn de producten van Equiplite geliefd bij wedstrijdzeilers.

‘Dit is allemaal hightech materiaal dat tot nog toe eigenlijk niet beschikbaar was voor de particulieren. Wij gaan ons nu op hen richten, omdat wij zien dat er vraag naar is”, aldus Ruurd van Wieren van Lines4boats.nl.

terug