Kniest Boat Equipment vaart nieuwe koers

Kniest verhuist haar vestiging in Oosterbeek op 30 oktober naar de hoofdvesting aan de haven van Muiderzand te Almere. De bemanning van de te sluiten vestiging in Oosterbeek zal de crew in Almere komen versterken. Reden hiervoor is o.a. dat het inmiddels te krap geworden en verouderde bedrijfspand in Oosterbeek, een goede service en een efficiënte orderafhandeling in de weg staan.
 
Met deze centralisatie van activiteiten hoopt Kniest beter aan de sterk toenemende vraag via de internet shops te kunnen voldoen. Met een vergrootte staf, een sterk toegenomen voorraad en uitgebreide assortimenten, ondergebracht in kniest.nl en diverse microsites als marifoonshop.nl, antifoulingshop.nl, starbriteshop.nl, timexshop.nl, voorziet de directie van Kniest Boat Equipment een versterking van haar positie en dominante plaats op internet.
De bundeling van kennis, een betere efficiency en de daaruit voortvloeiende beheersing van overheadkosten zullen resulteren in een blijvend gunstige prijs-kwaliteit verhouding en een voortzetting van de groei.
 
Tot 30 oktober vindt er een uitverkoop plaats in Oosterbeek met aantrekkelijk voordeel.

www.georgekniest.nl/

terug