Intensievere samenwerking tussen Brandaris Yachts, Brunswick en Cummins Mercruiser Diesel

Sinds 2006 is Brandaris Yachts een samenwerking aangegaan met de organisatie Brunswick en Cummins Mercruiser Diesel, aangezien de organisatie bekend staat om haar hoogstaande kwaliteit op gebied van scheepsmotoren. Destijds leverden zij het Zeus systeem aan voor Brandaris Yachts meest uitgesproken ontwerp, de Brandaris Q52.

Samenwerking

Brunswick en Cummins Mercruiser Diesel staan niet alleen bekend om haar kwalitatieve producten. De organisaties blinken uit in de service naar haar klanten toe. Ook Brandaris Yachts heeft dit ondervonden, en ziet hiertoe reden om de samenwerkingsverbanden met Brunswick en Cummins Mercruiser Diesel dichter aan te halen.“ Door de nauwe samenwerking kunnen we onze klant nog beter bedienen. Doordat Cummins Mercruiser Diesel ver vooruit loopt in de markt van scheepsmotoren, en zij zich heeft zich bewezen als een professionele organisatie die meedenkt en haar klant voorop stelt, is het heel plezierig is om met zo’n organisatie samen te werken”, stelt Arthur Oskamp, eigenaar van Brandaris Yachts.

www.brandarisyachts.nl

terug