Een nieuwe start voor Holland Sailing in Workum

De Bavaria zeiljacht dealer in Workum is per direct onder de bekende naam Holland Sailing weer actief. In de nieuwe opzet  en op de bekende locatie van Holland Sailing in Workum worden de activiteiten voortgezet en sterk uitgebreid:

Holland Sailing is officieel dealer Bavaria zeiljachten en per direct actief onder de bekende naam Holland Sailing . Vanaf de bekende locatie aan de Suderséleane in Workum kunnen klanten weer terecht voor nieuwe Bavaria zeiljachten, service en onderdelen.

West Side Sailing is door Bavaria Yachtbau GmbH aangesteld als officiële zeiljacht dealer voor het westen van Duitsland.

Bavaria Brokers is in de toekomst exclusief bezig met de verkoop van de Bavaria zeiljacht occasions. Hierdoor ontstaat een nog groter aanbod voor de Bavaria liefhebber. Wij willen ons team uitbreiden met een enthousiaste makelaar.

De nieuwe opzet is in korte tijd gerealiseerd in samenwerking met Jansma Jacht te Sneek, dealer voor de BAVARIA motorboot range voor de Benelux.
Jansma Jacht is participant in de nieuwe opzet.  De participatie betekent  onder meer dat er meer nadruk zal liggen op service en onderhoud. Voor  technische service, refit- en upgrade kunnen de Bavaria klanten vanaf nu ook gebruik maken van de locatie van Jansma Jacht in Sneek. Ook een overdekte winterstalling is mogelijk op de locatie van Jansma Jacht in Sneek.

In de nieuwe opzet kan Holland Sailing in de toekomst efficiënter en klantgerichter werken. Holland Sailing is aanwezig op de HISWA te Water 2011 in IJmuiden, stand G10. De presentatie is gezamenlijk met Bavaria zeiljacht dealer-collega Van den Bosch Yachting.

www.hollandsailing.nl

 

terug