Adria Yachting uit Hellevoetsluis overgenomen door Company Sailing

Sinds 1 augustus 2011 is Adria Yachting uit Hellevoetsluis overgenomen door Company Sailing. Adria Yachting bestaat al meer dan 15 jaar en is gespecialiseerd in buitenlandse vaarvakanties op maat. Met maatwerk en een persoonlijke benadering heeft  Adria Yachting de afgelopen jaren een vaste klantenkring opgebouwd in zowel Nederland als België.

Company Sailing  richt zich voornamelijk op de zakelijke markt met het organiseren van zeilevenementen voor bedrijven op het Haringvliet, Grevelingen en Oosterschelde. Met de overname van Adria Yachting wil Company Sailing haar activiteiten uitbreiden met zeil-en motorjachtverhuur in het buitenland. 

De naam Adria Yachting blijft gewoon bestaan, het  kantoor is echter verhuisd van Hellevoetsluis naar Zierikzee.

Naast het aanbod van bekende vaarbestemmingen gaat Adria Yachting ook jachten aanbieden vanuit Zuid-Amerika, Canada en Azië. Vanaf heden is het  tevens mogelijk om via Adria Yachting  het vaarbewijs en marifonie- certificaat te behalen. Voordat de vaarvakantie begint, biedt Adria Yachting de mogelijkheid om praktijk-kennis “op te frissen” op een zeiljacht of motorjacht onder leiding van een ervaren instructeur.

Om de overname te vieren krijgt iedere klant bij een boeking van een vaarvakantie een “opfris”les van 2 uur kado.
Voor meer informatie: info@adriayachting.nl  –   www.adriayachting.nl 
  
Het nieuwe adres van Adria Yachting is Oude Haven/ Kraanplein 4 Zierikzee / Tel: 0111-412226.

 

terug