Team Thuishavens strijdt om Europese titel J-22

Van 23 tot 26 juli zal in Duitsland het Europees Kampioenschap J-22 worden gezeild, tijdens de Travemünder Woche. Er strijden 30 teams uit o.a. Duitsland, Frankrijk en Nederland om de Europese titel. De J-22 klasse is een van de grootste en meest actieve kielboot klassen in Nederland. Naast de J-22 Klasse zijn er tijdens de Travemünder Woche nog 28 internationaal erkende eenheidsklassen vertegenwoordigd.

Na een grondige voorbereiding is Team Thuishavens klaar voor de strijd. Eerder dit jaar behaalde Team Thuishavens nog een 4e plaats tijdens de North-Sea Regatta voor de kust van Scheveningen. Team Thuishavens (NED 1600) bestaat uit Ivo Kok, Remco van den Berg en Gerrit Gortzak (bedrijfsleider van Jachthaven Naarden). U kunt alle verrichtingen van het team volgen via twitter: Twitter.com/teamthuishavens

terug