Schimmels of Weervlekken in uw bootkap, zeil of tent?

Nieuw: Ultramar Power Cleaner voor een professioneel resultaat.

Nieuw van Ultramar Zeil & Tent Wasserij
Ultramar Power Cleaner is een extra sterke reiniger, die zware vervuiling en diep ingedrongen vlekken verwijdert uit een zeil, bootkap of tent. Het nieuwe product van Ultramar, de professionele zeil & tentwasserij uit Oosterhout, is zeer geschikt voor het verwijderen van de bekende schimmels en weervlekken in tenten en bootkappen.

Professioneel resultaat
Soms is het zeildoek of tentdoek zo vervuild, dat alleen professionele reiniging nog helpt. Met Ultramar Zeil & Tent Shampoo, Ultramar Power Cleaner en Ultramar Zeil & Tent Protector krijgt men nu zelf eenvoudig een professioneel resultaat.

Schimmels, algen, weervlekken….een steeds groter probleem
De belangrijkste reden waarom men tegenwoordig een zeil, bootkap of tent wil reinigen, is de vervuiling door schimmels, algen en weervlekken. Doekfabrikanten hebben te maken met steeds strengere milieuregelingen. Hierdoor is het onmogelijk geworden om doeken te produceren die goed beschermd zijn tegen deze schimmels en algen. Ons vochtige klimaat doet de rest.

Bescherm juist VOOR het te laat is
De meeste mensen gaan pas reinigen en beschermen als het doek al lekt, vuil is door de groene aanslag of helemaal besmet is met schimmels. Zorg dat u dit voor bent! Door het doek regelmatig te (laten) beschermen, verkleint u de kans dat schimmels en algen zich hechten aan het doek aanzienlijk. Dit beschermen kan met Ultramar Zeil & Tent Protector. De speciale formule maakt het doek extra water- en vuilafstotend. Tevens remt het de groei van schimmels en algen. Zit er inmiddels toch ‘’het weer’’ in het doek? Gebruik dan eerst de nieuwe Ultramar Power Cleaner.

Houdt uw zeil, bootkap of tent zelf schoon
Reinig met Ultramar Zeil & Tent Shampoo
Verwijder schimmels en weervlekken met Ultramar Power Cleaner
Bescherm het doek met Ultramar Zeil & Tent Protector

www.zeilwasserij.nl

terug