Princess Yachts verdient als eerste ‘Gina Green Plus Notation’ voor gehele range

De jachtwerf Pincess Yachts is de eerste Britse jachtbouwer die een ‘Rina Green Plus (Y) notification’ heeft ontvangen voor haar complete range aan V Class en Flybridge jachten tot en met 24m.

Het geldt voor elk model dat afzonderlijk wordt beoordeeld voor haar milieu-impact. De strenge tests onderzoeken alle aspecten van de bouw, van de motoren en elektrische systemen tot gebruikte materialen en stoffen. Princess is het eerste merk dat met al haar modellen voldoet aan de strenge eisen aan de bouwprocessen gesteld door RINA.

Princess Yachts hecht zeer veel waarde aan een verantwoord fabricageproces. Zo werd eerder in 2010 aan Princess al als eerste grote motorjacht fabrikant ISO14001 toegekend als erkenning van hun resultaten op het verminderen van de invloed van de bouw activiteiten op het milieu.

Chris Gates, Princess Yachts International Managing Director zegt: “Wij zijn uiteraard blij met deze erkenning voor onze producten als aanvulling op de prijs die wij onlangs hebben ontvangen voor ons productieproces. Voor Princess Yachts gaan techniek en milieu aspecten perfect samen ten voordele voor onze klanten, onze werknemers en de lokale gemeenschap en deze RINA erkenning is een perfect bewijs dat wij voorop lopen in onze branche “.

www.princess-yachts.nl

 

terug