Princess Yachts kondigt een bijzondere terugkeer aan op de markt van schepen onder de 40 voet

Princess Yachts is verheugd aan te kondigen dat er een bijzonder nieuw model wordt toegevoegd aan de huidige V-Class sportjachten range. Snel, gestroomlijnd en ruim, de nieuwe V39 markeert een bijzondere terugkeer van Princess op de markt van jachten onder de 40 voet.

Voor het eerst in een decennium wordt er een nieuwe Princess gepresenteerd onder de 40 voet, waarmee het merk een zeer welkome mogelijkheid biedt voor diegene die liever kiezen voor een kleiner jacht maar toch het beste wensen op het gebied van stijl, prestaties en kwaliteit – kortom een Princess.

Een uniek ontwerp van de romp en krachtige Volvo D6-330 motoren, welke geleverd worden als standaard, geven de garantie dat de nieuwe V39 zowel krachtig als zuinig is met een snelle overgang naar plane en zeer efficiënte kruissnelheden. 

Haar interieur is licht en ruim en, zoals bij elke Princess, afgewerkt met de beste materialen, vakmanschap en hoogwaardige details. De grote salon, de compleet uitgeruste keuken en beide ruim opgezette en op eigentijdse wijze gestijlleerde hutten vormen de ideale verblijfsruimte. De voorste hut beschikt over en en-suite badkamer met een tweede ingang vanuit de salon. De achterste hut kan uitgerust worden met een bed conversie waarbij eenvoudig van twee losse bedden één groot bed gemaakt kan worden. 

De V39 is eveneens ontworpen om net zo praktisch te zijn als dat ze elegant is. Zo beschikt de grote kuip over een teak dek, compleet uitgeruste grote wetbar en ruime zitgelegenheid. Bovendien is het zwemplateau groot genoeg om plaats te bieden aan een bijboot en bergruimte. 

De nieuwe V39, met een prijs vanaf € 277.000,- excl. BTW , is ontworpen in overeenstemming met de rest van de Princess V-Class serie en zal hiermee de standaard in de klasse van haar grootte herdefiniëren, ze is een echt sport jacht zonder compromissen. Princess zal eind september meer informatie en afbeeldingen presenteren met betrekking tot de Princess V39.

terug