Op Hiswa ruim 30 boten aanwezig met Esthec dek

Steeds meer botenbouwers kiezen Esthec® als hoogwaardig alternatief voor het traditionele teakhouten dek. Dat de botenbouwers in toenemende mate Esthec® geloven, is te zien op de beurs Hiswa 2011, van 6 tot en met 11 september in IJmuiden. In 2009 was Esthec® daar nog vertegenwoordigd door 6 botenbouwers, dit jaar zijn dat er meer dan 25 geworden. Hierdoor kunt u Esthec® nu zelf op ruim 30 boten ervaren.

Esthec® is te zien bij de stands van onder andere. En bij Weimo en Ribbon, die dit jaar voor het eerst met een primeur met Esthec® op de Hiswa aanwezig zullen zijn. Op de boten Van Dutch ’30, Lobsterboat en Ribbon ligt een composiet Esthec® dek.

Met een Esthec® dek kiezen deze botenbouwers voor duurzaamheid, onderhoudsgemak en perfecte antislip in alle weersomstandigheden. Bovendien is Esthec® esthetisch heel aantrekkelijk, door de vele mogelijkheden in kleur en vorm. Het is verkrijgbaar in 10 kleurvarianten, gecombineerd met 5 verschillende voegkleuren. Daarbij zijn alle ontwerpen mogelijk; cirkels, logo’s en zelfs mozaïek. No Limits! Het mooiste voordeel is dat u met Esthec® kiest voor de natuur. Voor dit composiet dek hoeven namelijk geen bomen gekapt te worden, waardoor het milieu gespaard blijft.
Kom Esthec® nu zelf ervaren op de Hiswa, velen zijn u voorgegaan en het blijft: seeing is believing.

Via Linkedin, Twitter en Facebook ontvangt u de laatste updates van de ontwikkelingen en het nieuws rondom Esthec. Ga naar Esthec’s LinkedIn, Twitter en Facebook pagina’s en meld u aan!

www.esthec.nl

 

terug