Onverwacht een lege accu is met de nieuwe WhisperPower accu monitor verleden tijd

Met de Whisper Battery Monitor, de WBM, is alle informatie over de accu’s in een oogopslag zichtbaar. De WBM geeft antwoord op vragen als: Hoe lang gaat mijn accu mee? Wanneer moet ik mijn accu vervangen? Wanneer moet ik mijn accu opladen? De WBM berekent de verbruikte ampère-uren en geeft de laadstatus van de accu weer, tevens toont de WBM het voltage en huidige / historische gegevens. De WBM serie bestaat uit twee modellen: de WBM Basic, met de “basic” read-out functies van twee accu’s, en de WBM Pro versie welke ook de  ‘resterende tijd’ zeer nauwkeurige berekent.  De weerbestendige meters passen in een rond 52 mm gat (VDO meter grootte), waardoor het een universeel, eenvoudig te installeren apparaat is; ‘plug and play’. De producten zijn reeds beschikbaar.

WhisperPower is gevestigd in het Friese Drachten in een nieuw modern 5500 m2 energie neutraal pand. Hier wordt de ontwikkeling, assemblage en logistiek verzorgd door 50 fulltime medewerkers. Buiten de hoofdvestiging in Drachten heeft WhisperPower vestigingen in China, Engeland, Spanje en Duitsland en wordt er gewerkt met een wereldwijd verkoop- en service netwerk van vakkundige verkooppartners en installateurs. De omzetprognose voor 2011 bedraagt 10 – 12 mln. Euro.

De missie van WhisperPower is om de wereld van energie opwekking te verbeteren door de ontwikkeling van schonere, stillere en efficiëntere systemen.

Voor meer informatie over WhisperPower en de WhisperPower producten; www.whisperpower.com

 

terug