Nieuwe Vlaggenschip Jachtbouw 2000 de Succes GTS

Door intensieve samenwerking met de klanten heeft Succes Yachts ( Jachtbouw 2000 bv) uit Marknesse een geheel nieuwe weg ingeslagen. Zo staat bij de nieuwe GTS het design centraal en zijn de keuzemogelijkheden voor de klanten van de boot belangrijker geworden.

Het nieuwe vlaggenschip GTS is ontworpen voor veeleisende hardwerkende “urban professionals” . Deze doelgroep accepteert geen compromis op comfort, vorm of vaareigenschappen. 

De GTS is een waterverplaatsend motorjacht, bedoeld voor ontspanning in luxe. Dit jacht vindt op deze wijze aansluiting bij de veeleisende levensstijl van de doelgroep. De GTS wordt daarom gelanceerd met de slogan: Work! Play! Relax!

Het jacht is uit te rusten met een ruime keus aan motoren en ook de inrichting is grotendeels door de klant te bepalen. Verder is de maat van de GTS eveneens in overleg vast te stellen. Voorts heeft Succes full service leasemogelijkheden voor dit schip ontwikkeld die de klant in staat stellen om zó in te stappen en weg te varen, zonder zorgen over onderhoud of stalling.

Technische specificaties:

  • Lengte: 12,50 meter
  • Breedte: 4,10 meter
  • Diepgang:1,15 meter
  • Doorvaarthoogte: 2,65 meter
  • Waterverplaatsing:15 ton
  • Brandstoftank: 800 liter
  • Watertank: 600 liter
  • Vuilwatertank: 400 liter
  • Prijs: v.a. € 299.000,00
terug