Aquanaut Privilege 1300 AK primeur op Hiswa te Water

Aquanaut Yachting komt met de Privilege 1300 AK als primeur naar de Hiswa te Water. Het motorjacht is een variant op de succesvolle Privilegelijn en is met zijn lengte van 13 meter slechts een halve meter langer dan de standaard 1250 maar heeft daardoor wel flink wat meer ruimte waaronder een extra hut en een nóg royaler achterdek. Bovendien komt de halve meter ten goede aan het lijnenspel.

Voor de goede orde, de Privilege 1300 AK is niet breder of hoger dan de standaard 1250, enkel langer, zonder dat dit veel extra kosten met zich meebrengt. Aardige bijkomstigheid is dat door de kleine verlenging het motorjacht een fraaiere lijn krijgt met een mooie diepe zeeg. Ook nog niet eerder vertoond is het superstrakke interieur. Nu eens niet een ‘houten’ interieur maar een juiste balans tussen hout, in dit geval Amerikaans noten, lichte panelen, wit leer, roestvast stalen elementen en zwart graniet. Dit in combinatie met een warme LED sfeerverlichting zorgt voor een eigentijds maar scheeps karakter. In plaats van gordijnen, jaloezieën, passend bij een modern interieur. De Aquanaut Privilege 1300 AK heeft drie hutten en twee badkamers. De zich steeds herhalende U-vormen zoals bij de dinette, kombuis en bank in de salon, zorgen voor rust en een ruimtelijk gevoel. 

Technische gegevens:

  • Lengte  : 13,30 m
  • Breedte          : 4,12 m
  • Diepgang      : 1,12 m
  • Kruiphoogte   : 2,80 m
  • Waterverplaatsing : 18 t
    Motor            : Perkins M150 6 cilinder, 150 pk
  • Prijs               : € 367.473
  • Standnummer : AA20

Verder komt Aquanaut Yachting met de Privilege 1150 AK en met de Aquadors 23 HT en 32 C naar de Hiswa te Water. De 1150 is een populaire boot vooral vanwege de geringe kruiphoogte van 2,48 meter. De 32 C, het vlaggenschip van Aquador, is voorzien van alle denkbare opties en kent een speciale aanbiedingsprijs van € 199.800.

Info: Aquanaut Yachting, Selfhelpweg 9, 8607 AB, Sneek.
Telefoon: 0515 41 22 53. Internet: www.aquanaut.nl, e-mail, sales@aquanaut.nl

terug