Linssen Yachts gaat met Werbeagentur Lach in zee

Linssen Yachts heeft de afgelopen jaren nagenoeg de gehele communicatie over haar luxe stalen motorjachten volledig in eigen huis ontwikkeld en uitgevoerd. Als gevolg van de groeiende markt, het groter wordende dealernetwerk en een veranderende (jongere) cliëntèle heeft Linssen Yachts vorig jaar besloten de communicatie onder te gaan brengen bij een reclamebureau.

Na een intensieve pitch tussen een drietal gerenommeerde Nederlandse en Duitse bureaus werd gekozen voor Agentur Lach uit Mönchengladbach. “De concepten sloten volledig aan bij het Linssen Yachts van de komende jaren en waren vernieuwend en krachtig. Om onze steeds bredere doelgroep goed aan te spreken, waren nieuwe ideeën nodig, en die verwachten we met de concepten van Lach optimaal te kunnen bereiken.” Aldus Yvonne Linssen, hoofd Marketing & Sales.

Agentur Lach, met vestigingen in Mönchengladbach, Düsseldorf en Hamburg, werkt hoofdzakelijk voor toonaangevende bedrijven in de modebranche. Daarnaast is de oprichter/eigenaar Thomas Lach eigenaar van een Linssen Grand Sturdy 33.9. Daarvoor bezat hij een Linssen St. Jozefvlet 10.50 uit 1976, welke hij van de eerste eigenaar had gekocht. “Wie kan de vele USP’s van een Linssen beter verwoorden dan een enthousiaste Linssen-eigenaar. Het feit dat Lach veel in de modebranche doet, heeft naar ons idee veel voordelen. Mode, lifestyle en Linssen passen perfect samen.”

Medio september zal het nieuwe concept van Linssen starten met een nieuwe brochurelijn, website en advertenties, waarna het geleidelijk zal worden uitgebreid.

terug