European Yachting Network neemt 1000ste jacht in bemiddeling

European Yachting Network is als jonge organisatie trots op het behalen van deze mijlpaal. Directeur-eigenaar Paul van Rijswijk is trots op dit resultaat en feliciteert alle makelaars die zich dagelijks actief en op een professionele manier inzetten voor hun opdrachtgevers en het netwerk.

Wij bedanken dan ook al onze opdrachtgevers en makelaars voor het behalen van dit succes!

EYN is nu 4 jaar actief in de watersportbranche en heeft inmiddels veel kennis en ervaring opgedaan in de markt. Het verkopen van jachten vraagt professionaliteit, hetgeen wij in onze franchiseformule continue bewaken. Onze diensten zijn meer en meer aantrekkelijk geworden voor eigenaren die hun jacht willen verkopen.  In ons netwerk zijn teamspirit en krachtenbundeling belangrijke peilers. Zo hebben we veel kennis in huis en versterken de makelaars elkaar in het verkopen van jachten.  Ons aanbod staat met vele advertenties op meer dan 25 nationale en internationale verkoopsites waardoor er een hoge attentiewaarde in de markt is.

Door onze sterk concurrende verkoopcourtage kunnen onze klanten hun jachten zeer scherp geprijsd aanbieden waardoor snellere verkoop mogelijk is.

EYN verkoopt jachten tegen een verkoopcourtage van slechts 2%.
Zie de voorwaarden op www.e-y-n.com

 

terug