BEARING introduceert directe productvergelijking

  • Helderheid in productinformatie
  • Directe vergelijking met concurrerende producten
  • Productinformatie, prijsopbouw, ecologische impact

Op zowel het internet als in winkels is er op het gebied van performance kleding zeer veel informatie beschikbaar. Een groot deel van deze informatie is echter onvoldoende onderbouwd of zelfs geheel onjuist. Zo wordt bijvoorbeeld vrijwel al het materiaal ‘ademend’ genoemd terwijl in de praktijk slechts enkele materialen deze eigenschap daadwerkelijk hebben. Het is als consument dan ook zeer lastig om een goede vergelijking tussen verschillende producten te kunnen maken.

Bearing Sportswear speelt op deze behoefte in door niet alleen eigen productinformatie op de website weer te geven, maar door ook een directe vergelijking te maken met een artikel van een concurrerend merk. Op deze wijze wordt productinformatie glashelder en kan de consument gemakkelijker een keuze maken. Aspec-ten in de vergelijking zijn de directe producteigenschappen, zoals de eigenschappen van het materiaal en het gebruikte membraan, maar ook zaken als de prijsopbouw en ecologische impact komen aan bod. Kijk voor de eerste vergelijking op: www.bearing-sportswear.com

Alle Bearing producten zijn uitsluitend online verkrijgbaar via een exclusief netwerk van 40 geselecteerde webwinkels in Nederland en Duitsland, waaronder www.zeilkleding-skikleding.nl. Door dit unieke e-commerce model kunnen de topkwaliteit artikelen tegen een veel lagere prijs worden aangeboden dan via traditionele verkoopkannalen. De uitgebreide product-informatie en de mogelijkheden voor directe communicatie tussen producent en consument maken de Bearing benadering uniek.

terug