White Whale opent na Vinkeveen haar vierde kantoor in hartje Sneek

Het succes van de verkoop strategie van White Whale Yachtbrokers is dermate groot dat de opening van het vierde kantoor in Sneek een meer dan welkome uitbreiding is. Het hoofdkantoor in Willemstad (in Jachthaven de Batterij) wordt nu bijgestaan door 3 zelfstandige makelaardijen door heel Nederland: Enkhuizen, Vinkeveen en nu ook Sneek.

In hartje Sneek hebben we een nieuw kantoor geopend met Enno Dijkstra als uw jachtmakelaar. Enno is een EMCI opgeleide makelaar en kan u uitstekend begeleiden bij de verkoop van uw zeil- of motorboot in de regio Friesland, Groningen, Overijssel, N-O polder, alsmede oostelijk Flevoland.

Het team van White Whale Yachtbrokers bestaat nu uit 6 makelaars die allen volgens dezelfde procedures en met dezelfde toewijding werken. Als HISWA makelaar bieden wij u niet alleen de beste presentatie van uw schip bij potentiële kopers, maar geven we u als verkoper en als koper maximale zekerheid middels duidelijk vastgelegde procedures, gedegen vakkennis en goede algemene voorwaarden.

Neem zeker eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en/of advies of kijk een op onze website wat we graag voor u willen en kunnen betekenen.

terug