Gelukkige winnaars nemen rubberboten in ontvangst

Vijf watersportliefhebbers hebben gisteren een Zodiac rubberboot met Yamaha motor in ontvangst genomen. Bezoekers die online een toegangskaart kochten voor de HISWA Amsterdam Boat Show 2011 maakten automatisch kans op mooie watersportprijzen. De vijf prijswinnaars werden totaal overrompeld toen ze het goede nieuws te horen kregen en kwamen bij elkaar om de boten in ontvangst te nemen. “Ik dacht dat het een grap was, ik heb meteen gebeld met de organisatie om te verifiëren of het wel echt was”, aldus een van de winnaars. De boten zijn aangeboden door Yamaha Motor Nederland, Marine Trading International en de HISWA Amsterdam Boat Show. Na afloop van de botenuitreiking keerden de prijswinnaars tevreden naar huis, klaar voor het komende zomerse weekend. “Een geweldig leuke prijsactie! Dit is mijn eerste boot en ik ben erg benieuwd hoe het varen bevalt.” 
 
Wie wint de Laser Bugs?
Ook de winnaars van  de vijf Laser Bugs staat een spannende dag te wachten. Zij kunnen volgende week hun nieuwe aanwinst ontvangst nemen. 

terug