De eerste Boarncruiser 42 Retro Line is in aanbouw

Dat de Boarnstream serieus werk maakt van haar nieuwe Retro Line was bekend, maar dat deze serie zo’n denderend succes zou worden, daar is De Boarnstream zeer verheugd over.

De eerste Boarncruiser 42 Retro Line wordt nu gebouwd. Deze nieuwe 42 Aft Cabin sluit naadloos aan en is een perfecte aanvulling op de Retro Line. Een deftig en chic schip met koninklijke waaiersteven. De afmetingen zijn 12.85 x 4.30 x 1.15 m en leverbaar in zowel enkel- als dubbelschroefs uitvoering. CE-classificatie: B (zee). Vooral haar indeling valt op: een ruime eigenaarskabine in de achterhut, een gastenkabine in de voorhut en een kombuis en salon midscheeps en toch gelijkvloers: een echt familieschip bij uitstek!

Het interieur-design is stijlvol en straalt warmte en genegenheid uit. De indeling is uiterst comfortabel, waarbij alle comfort-elementen midscheeps zijn gesitueerd. Het nu standaard aangebrachte Yachtfloor heating system in combinatie met dubbele beglazing, tillen het verblijf aan boord op een wel heel aangenaam niveau. Ook de manoeuvreerbaarheid heeft een extra dimensie gekregen door de zwaar uitgevoerde hydraulische boeg- en hekschroef. Tevens is het stabilisatie-systeem voorbereid.

De Retro Line is volledig naar wens in te richten en is ook in het aluminium verkrijgbaar, hetgeen in combinatie met zwaardere motoren, garant staat voor hogere snelheden.

terug