Consonant Yachts houdt op 14 mei Open Huis

Een ontspannen en leerzame dag kan het volgende week zaterdag (14 mei) op de werf van Consonant Yachts worden. Vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur is op het terrein en in het werfgebouw veel te zien en te beleven. Er kan zelfs met een Kuster een vaartocht over het kanaal gemaakt worden.
Binnen zijn twee in aanbouw zijnde 38-voets Kusters te bekijken. Buiten zijn enkele gebruikte schepen te bezichtigen, waaronder een Support Vessel 43, een Monty Bank Kotter 41 en een Boarncruiser 35 OC.

Kabola – naar eigen zeggen marktleider op het gebied van mobiele verwarmingssystemen – laat een nieuwe zeer compacte ketel zien die een rendement heeft van 95 procent, nagenoeg geen koolmonoxide uitstoot, een lange levensduur heeft en weinig onderhoud vraagt. De ketel is ook nog eens heel zuinig. Het stroomverbruik is volgens de leverancier 30 procent lager dan die van de huidige HR-serie. In de nieuwe Kusters zal de spiksplinternieuwe KB 30 worden ingebouwd.

Mastervolt laat zien wat er op het gebied van acculaders, dynamo’s, laadstroomverdelers, omvormers en scheidingstransformatoren allemaal aangeboden wordt en beantwoordt vragen over de toepassing.

Wij staan de hele dag voor u klaar als u vragen heeft, als u de vaartocht mee wilt maken, of als u een drankje wilt gebruiken.

terug