1e Da Vinci eigenaren dag 2 en 3 juli 2011

Da Vinci Yachts uit Sneek timmert flink aan de weg. Naast de introducties in 2011 van de nieuwe Da Vinci 30 Comfort, de Eagle 44 day sailer en de bouw van een fonkelnieuw schiphuiscomplex in Sneek, organiseert Da Vinci Yachts op zaterdag 2 en zondag 3 juli 2011 haar eerste Da Vinci Eigenaren dag.

Alle Da Vinci eigenaren, van de Da Vinci 29 tot en met de 38, zijn van harte welkom op dit event, welke in en rondom Sneek zal worden georganiseerd.

Op het programma staan, naast natuurlijk onderling informatie uitwisselen en met elkaar kennismaken, een gezamenlijke vaartocht langs mooie Friese locaties met het maken van luchtfoto’s vanuit een vliegtuig, een edu-tainment deel met uitleg over diverse nieuwe aspecten van het motorbootvaren en vanzelfsprekend een leuke borrel en diner.

Informatie en aanmelding kan bij Hans Vogelzang (info@davinciyachts.com of 0515 – 230003)

terug