Swift Trawler 44 naar Nederland

Op 13, 14 en 15 mei 2011 zal de nieuwe Swift Trawler 44 tijdens een roadshow door Europa voor het eerst Nederland aandoen. De gezamenlijke importeurs van Bénéteau in de Benelux grijpen deze gelegenheid aan om een bijzonder proefvaartweekend te organiseren in Willemstad. Tijdens dit weekend is er gelegenheid tot kennis te maken met de nieuwe Swift Trawler 44. Zowel bezichtigen als proefvaren is mogelijk. Behalve een kennismaking met de nieuwe Swift Trawler 44, is er ook gelegenheid hernieuwd kennis te maken met verschillende andere zeil- en motorschepen. Wij nodigen u graag uit de nieuwe Swift Trawler 44 te zien en te ervaren. U bent van harte welkom in Willemstad. Wij ontvangen uw aanmelding graag via info@serry.com of op telefoonnummer 035-5823404. Tot ziens in Willemstad!

terug