Delphia 46CC

De Delphia range is uitgebreid met de 46CC. Deze 46 voeter met Centrale Cockpit is ontworpen voor zeilers die opzoek zijn naar een jacht dat zeer goede en sportieve zeil eigenschappen bied, maar waar ook ruime aandacht is besteed aan luxe en comfort .
Het interieur biedt alle luxe wat je mag verwachten van een jacht in deze klasse.

De deksalon bied zowel staand als zittend in de ruime centrale cockpit de mogelijkheid vrij naar buiten te kijken, en de zeer complete keuken zorgt er voor dat zelfs aan boort koken een plezier wordt. Het prachtig teak dek, ruim zonplatform, en een uitklapbaar zwemplateau zorgt buiten voor veel comfort. De Delphia 46CC komt met twee grote slaapkamers met eigen badkamers. De achter hut is uitgevoerd met een luxe Frans bed, twee vaste fauteuils en voldoende kastruimte. Door de ruime douche- en slaapkamers, extra stoelen en plekken om te relaxen voelt het alsof je thuis bent.

Technische specificaties:

 • Lengte: 14,06 m
 • Breedte: 4,48 m
 • Diepte kiel: 2,25m
 • Mast hoogte: 20,15m
 • Gewicht: 13050 kg
 • Gewicht ballast: 4630kg
 • Motor: Volvo D 110 pk
 • Brandstof tank: 350L
 • Water tank: 700L
 • Grootzeil oppervlakte: 54,60 m2
 • Genua oppervlakte: 60,50 m2
 • design: Andrzej Skrzat
 • Interieur design: Birgit Schnaase / Schnaase Interior Design

Tornado-Sailling
0515-559260
www.tornado-sailing.nl

terug