Amstel & Vecht Charters lanceert Rondvaart.nl

Dat Nederland mooi is, weet als het goed is iedere inwoner van ons kikkerland. Dat Nederland veel natuur en geschiedenis kent, ook. Toeristen komen ieder jaar weer in grote getale naar ons land voor de hoofdstad, de Keukenhof of Madurodam. Gelukkig is er vanaf nu meer keuze!

De evenementenrederij Amstel & Vecht Charters, kantoor houdende in Amsterdam en Maarssen, lanceert een nieuw, uniek bezoekadres in Nederland voor alle recreanten en toeristen. Vanaf begin april 2011 biedt zij op wekelijkse en dagelijkse basis rondvaarten aan, direct op de mooie rivier de Vecht middels de internetsite Rondvaart.nl

Het aanbod van Rondvaart.nl is kleurrijk en divers. Er zijn korte, zeer betaalbare rondvaarten vanaf twee uur. Daarbij bewonderen gasten de oudbouw van Maarssen en Breukelen, maar ook de monumentale herenhuizen en de theekoepeltjes aan de Vecht. Op verschillende data gooit de kapitein de trossen los voor een tocht naar Kaasboerderij de Willigen in Vreeland of een bezoek aan Slot Zuylen nabij Utrecht. In de zomer zijn er ook vaarten in combinatie met een intiem concert van toppianist Laurens van Rooyen te reserveren.

Vlootkapiteine Rianne Cuppen; ‘Met Rondvaart.nl bieden wij als enige rederij echt direct op de Vecht rondvaarten aan voor zowel toeristen als recreanten die op zoek zijn naar een leuk dagje uit. De Vecht is echt verschrikkelijk mooi en wat ons betreft meer dan het bekijken waard. De oude handelsroute van Utrecht naar Muiden is bijzonder door de diversiteit die het gebied biedt, van het natuurschoon tot oude herenhuizen en van theehuisjes tot pittoreske dorpen die aan de Vecht gebouwd zijn met hun memorabele gevels. Naast het gebruik van de schepen als varende evenementenlocaties geven wij met deze dienst extra waarde aan de
beleving van rivier de Vecht voor toerist en recreant op een laagdrempelige en gastvrije wijze.'

Amstel & Vecht Charters exploiteert vier evenementenschepen, waaronder MS de Jordaan (de Amsterdamse feestboot) in Amsterdam en drie schepen op de Vecht. Rondvaart.nl is hiervan een nieuwe dienst.

terug