Vijftiende Paasshow ‘t Ges

Op 25 april is in Sneek voor de veertiende keer de inmiddels bekende Paasshow van ’t Ges. Op deze dag zetten alle bedrijven op dit watersportgebonden bedrijvenpark tussen 11.00 en 17.00 uur hun deuren wagenwijd open.

Het aanbod op ’t Ges is zeer divers. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het. Van een bijboot tot een motorjacht van ruim vijftien meter, nieuw en gebruikt, van jachtschilderwerk tot het huren van een skûtsje en van scheepsbetimmering tot een zeilmakerij. Met ruim veertig bedrijven zijn alle facetten van de watersport vertegenwoordigd en vindt iedereen op ’t Ges iets van zijn gading.

Anders dan tijdens reguliere openingstijden wanneer de verschillende ondernemingen volop in bedrijf zijn, draait nu alles om de bezoeker. Deze krijgt dan ook alle aandacht en er is volop tijd voor het beantwoorden van vragen. Bovendien kan de bezoeker met eigen ogen zien hoe bijvoorbeeld een motorjacht van tekening tot eindproduct tot stand komt. Dit onder het genot van een hapje en een drankje. Bovendien is ’t Ges deze dag een ontmoetingsplaats waar watersporters onder elkaar ervaringen kunnen uitwisselen. Meer info op: www.ges.nl

terug