Nieuwe webshop in geluidsisolatie en akoestiek

Merford Noise Control is leverancier van maatwerk- en standaardoplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. De standaardoplossingen zijn sinds kort ondergebracht in een geheel nieuwe webshop voor zowel bedrijven als consumenten: www.shop.merford.nl

Problemen met geluid komen overal voor: in en rondom de woning, in kantoren en sporthallen maar ook in vaartuigen, voertuigen en industriële processen. Elke toepassing vraagt om een geluidsoplossing die daarbij aansluit. Vaak worden daarbij aan het materiaal aanvullende eisen gesteld op het gebied van bijvoorbeeld brandwerendheid of esthetica.

Om die reden heeft Merford een uitgebreid assortiment marktspecifieke oplossingen op het gebied van geluidsisolatie, trillingsisolatie en ruimte-akoestiek. Heeft u een geluidsprobleem en weet u niet wat u nodig heeft? Op de shop.merford.nl vindt u naast adviezen een aantal handige selectiecriteria om tot het juiste productaanbod te komen.

Aanbod afgestemd op doelgroep, geluidsprobleem en toepassing
Shop.merford.nl bevat een breed assortiment aan standaardmaterialen voor geluidsabsorptie, geluidsisolatie, ontdreuning, trillingsisolatie en akoestische ventilatie. Voor veel mensen zijn dit lastige onderwerpen waar zij nauwelijks kennis over bezitten. In de nieuwe webshop van Merford wordt het vinden en kiezen van de juiste materialen een stuk eenvoudiger gemaakt.

Om het productaanbod en de adviezen zo goed mogelijk op de doelgroep af te stemmen heeft de website een ingang voor zakelijke klanten en een voor particulieren. Men kan vervolgens zoeken naar een oplossing op basis van geluidsprobleem (bijvoorbeeld "galm"), specifieke toepassing (bijvoorbeeld "kantoren") of productgroep. Bedrijven kunnen tevens zoeken naar oplossingen voor een bepaalde branche (bijvoorbeeld "jachtbouw" of "architect"). Het getoonde productaanbod kan vervolgens gefilterd worden op basis van bijvoorbeeld prijs of producteigenschap.

Naast standaardmaterialen kan men op de webshop ook zelf producten samenstellen zoals een geluidsstudio. In gevallen waarbij een standaardoplossing niet volstaat, kan men contact opnemen met Merford Noise Control.

In ontwikkeling
Shop.merford.nl is nog volop in ontwikkeling en bevat in de toekomst steeds meer mogelijkheden. Het assortiment wordt continu uitgebreid, er komt een online nieuwsbrief en men kan de shop binnenkort ook via social media volgen. Daarnaast kan men in de toekomst ook direct zien of een product op voorraad is of niet. Overigens zijn de meeste producten uit voorraad leverbaar dus binnen een paar dagen in huis. Shop.merford.nl is aangesloten bij thuiswinkel waarborg.

 

terug