Kempers Watersport Open Dagen 21&22 mei

Kempers Watersport, E.W. Driessen, Bawykov Zalm, BMW Amsterdam, Brandaris, La Boule Mode, Linssen Yachts, Long Island, MINI Amsterdam, QP Exclusieve horloges en Restaurant Kempers Roef nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen en de sfeer te proeven.

Kempers Watersport ontvangt u graag dit weekend op haar Full-service jachthaven in Kudelstaart aan de Westeinderplassen, waar weer diverse mooie nieuwe schepen liggen alsmede een prachtig aanbod van circa 90 gebruikte schepen.

Linssen Yachts toont een deel van haar programma, zodat u een goede indruk krijgt van alle mogelijkheden en uitvoeringen, met als nieuweling de Linssen Grand Sturdy 25.9 SCF. Brandaris zal u met een tweetal Barkas modellen verrassen.

E.W. Driessen zal een ruime selectie uit de range van Boston Whaler en Sea Ray boten tonen. Hieronder vallen onder andere de Boston Whaler 150 Super Sport, 280 Outrage, de Sea Ray 305 Sundancer, en de Sea Ray 250 Slx.

Brandaris zal ook een mooie selectie van haar exclusieve sloepen tonen. Long Island zal de kleinste telg showen namelijk de nieuwe 25ft.
Restaurant Kempers Roef verzorgt de hapjes en drankjes in de prachtige ambiance van onze haven en Bawykov heerlijke hapjes op zalmgebied.
BMW en MINI Amsterdam zullen aanwezig zijn met veel nieuwe modellen zoals de 6 serie, 5 serie en de MINI Countryman. La Boule Mode geeft een impressie wat de zomer 2011 te bieden heeft. QP Exclusieve horloge zal u van Tag Heuer, Bell & Ross en Ice-Watch diverse modellen laten zien.

Reserveer dus het weekend van 21&22 mei vast in uw agenda en laat u inspireren!

terug