Droogvallen met Delphia

Gezien de grote belangstelling in 2009 en 2010 gaat het nu een beetje traditie worden dat we ook in dit voorjaar van 2011 enige dagen plannen om ieder de gelegenheid te geven eens met een zeiljacht droog te staan.

De aprildagen zijn al volgeboekt, maar op 27, 28 of 29 mei kunt u op één van deze dagen na een korte instructie in flottielje met één van onze Delphia zeiljachten meevaren vanuit onze haven in Makkum, via de sluizen van Kornwerderzand de Waddenzee op waar we een mooie zandplaat vinden en de schepen droogzetten. U kunt dan zelf ervaren hoe het is om het water rondom u te zien wegzakken.

We beginnen de dag om 9.00 uur met een korte instructie onder het genot van een kopje koffie, waarna we afvaren naar het Wad en rond lunchtijd droog zullen liggen zodat we de lunch, met de voeten in het zand, nuttigen met de gehele groep. Daarna is er voldoende gelegenheid om de schepen onderwater te inspecteren, lekker rond te wandelen op de zandplaat en genieten van alle rust en ruimte.

Met opkomend water stappen we weer aan boord van de schepen en zodra we drijven varen we weer naar onze haven in Makkum, waar u onder het genot van een hapje en een drankje kunt napraten over uw ervaringen.

De kosten voor deze dag bedragen € 135,- per persoon, inclusief koffie, drankjes, lunch en buffet op het eind van de dag. Wilt u dit meemaken, geef u snel op via mail info@tornado-sailing.nl, per dag kunnen er maximaal 20 deelnemers meevaren. Geef bij opgave ook even aan of u zelfstandig kunt varen of een schipper wilt mee hebben.

terug