Bearing Sportswear lanceert nieuw concept

In maart 2011 introduceert het Nederlandse bedrijf Bearing een geheel nieuwe Ocean Wear collectie in een uniek concept.

Innovatie staat centraal in zowel de ontwikkeling van de producten, als in de Bearingfilosofie. Alle Ocean Wear artikelen zijn namelijk uitsluitend online verkrijgbaar via een exclusief netwerk van 40 geselecteerde webwinkels in Neder-land, Duitsland en Frankrijk. Door dit e-commerce model volledig in de organisatie te integreren, kan absolute topkwaliteit watersportkleding worden aangeboden tegen een gunstige prijs.

De Ocean Wear collectie bestaat uit een compleet assortiment van innovatieve high-tech watersportkleding en accessoires. De collectie is in Europa ontwikkeld en geproduceerd en bevat veel noviteiten qua materiaalgebruik en design. In september volgt, in hetzelfde concept, de introductie van de Mountain Wear col-lectie met vooruitstrevende ski- en outdoorkleding. Afgebeeld is het AMT Inshore zeiljack, gemaakt van Schoeller NanoSphere, 3-laags stretch materiaal met bionische membraantechnologie. Dit is technisch het meest geavanceerde inshore zeiljack op de markt. Consumentenprijs Euro 349,-

Voor meer informatie:
Bearing Sportswear BV
Email: media@bearing-sportswear.com
Tel: 0513 – 820 113

terug