Balkema Scandinavian Yachts B.V. heeft een nieuwe kapitein

In 1987 startte Jan Balkema een watersportbedrijf aan de Suderseleane 13. Hij begon met het afbouwen van casco schepen van staal, hout en polyester. Na 2 jaar kwam er een hal bij voor winterberging en dit bracht weer het nodige werk voor onderhoud met zich mee. Toen hij even later het Zweedse merk Malo vertegenwoordigde werden de werkzaamheden weer uitgebreid.

Jan Balkema gaat een stapje terug doen en dat was voor Rob en Anita Beute een gelegenheid om het bedrijf over te nemen. Wij zijn actieve zeilers en hebben van onze hobby ons werk gemaakt. Wij zijn klantgericht en persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. En vooral wij doen wat wij beloven. Anita is al 3 jaar werkzaam binnen het bedrijf en Rob is in september 2010 ook de gelederen komen versterken. Hun lang gekoesterde wens gaat hiermee in vervulling. Ze zijn in hart en nieren ondernemer en zien veel mogelijkheden in dit bedrijf.

Wij specialiseren ons in Scandinavische jachten. U kunt bij Beute Scandinavian Yachts terecht voor: winterberging / onderhoud, reparatie, refit / verkoop van gebruikte en nieuwe jachten. Kortom we hebben alle facetten in huis voor een hoogwaardig watersportbedrijf. U kunt alle informatie vinden op onze website www.scandinavianyachts.nl of u kunt bellen met 0515-542108.

terug