Yachts & Lifestyle 2011

In het weekend van 4 en 5 juni 2011 vindt Yachts & Lifestyle voor de derde keer plaats: hét exclusieve evenement voor watersportliefhebbers aan de Loosdrechtse Plassen.

Voor de derde keer wordt Yachts & Lifestyle georganiseerd door Mazer Yachting en De Valk Jachtmakelaardij. Een selectie van gerenommeerde watersportbedrijven presenteert op deze twee dagen een bijzondere verzameling motorjachten. De organisatoren verwachten dit jaar maar liefst 50 nieuwe en 90 gebruikte motorjachten van toonaangevende merken. Daarnaast worden exposanten van onder meer accessoires, leisure wear en juwelen afgewisseld met luxe wijnproeverijen – Yachts & Lifestyle biedt daarmee een compleet dagje entertainment.

Vorig jaar werd Yachts & Lifestyle bezocht door zo'n 2200 genodigden. Het evenement staat in de watersport dan ook bekend als zeer sfeervol, exclusief, persoonlijk en bovenal ongedwongen. ‘Het draait bij Yachts & Lifestyle om de totaalbeleving', aldus Arjen Hoeksma van medeorganisator Mazer Yachting. ‘Het evenement is uniek qua beleving en publiek: alleen degenen met een ware passie voor watersport tref je hier'. Of men nu motorjachten wil bewonderen of,onder het genot van een glaasje Prosecco of petit four wil ontspannen op het terras: Yachts & Lifestyle 2011 belooft weer een plezierig, elegant en inspirerend evenement te worden.

Wat: Yachts & Lifestyle 2011
Wanneer: 4 en 5 juni 2011
Waar: De Valk Jachtmakelaardij, Loosdrechtse Plassen
Hoe: Wenst u een persoonlijke uitnodiging of meer informatie te ontvangen, meldt u dan aan via www.yachtsandlifestyle.nl

 

terug