Waterland Yacht Charter breidt vloot uit: nieuwe Dehler 32 en Dehler 29

Waterland Yacht Charter heeft voor komend seizoen vier nieuwe Dehlers in de vloot; 2x de nieuwe Dehler 29 en 2x de nieuwe Dehler 32. Met de Dehler 32 vult Waterland Yacht Charter het gat tussen de nog steeds zeer populaire Dehler 29 en de toch voor sommige gezinnen wat te grote Dehler 35. De Dehler 32 is sportief, comfortabel en is voor Waterland uitgerust met een stuurwiel. Met vier slaap-plaatsen is het een uitstekende familieboot, maar door zijn goede vaareigenschappen ook zeer geschikt als wedstrijdboot.

Over de Dehler 32
Opvallend aan de Dehler 32 is de ruime werkkuip, het verzonken stuurwiel en de open spiegel. Daardoor oogt hij sportief. De 32, een Judel/Vrolijk ontwerp, zeilt als een open boot, maar juist door de grote stabiliteit ook uiterst comfortabel. Alle vallen en trimfuncties zijn vanuit de kuip te bedienen, wat het wedstrijdzeilen met de 32 tot een geweldige ervaring maakt. De Dehlers 32 van Waterland Yacht Charter zijn uitgerust met een North Soft Norlam zeilenset en een gennaker voor op de ruimere koersen. Van buiten is de 32 slank; van binnen biedt hij veel ruimte. Er zijn twee afgesloten hutten, een ruime salon en veel bergruimte. Om ook comfortabel in het voor- en najaar te zeilen is de Dehler 32 voorzien van verwarming. Daarnaast is de boot uitgerust met voldoende apparatuur om de zee op te kunnen gaan.De Dehler 32 was genomineerd voor de European Yacht of the Year Award in de categorie performance cruiser, op de HISWA: hal 4, stand 204J

Over Waterland Yacht Charter
Opgericht 4 december 2010, bestaat Waterland Yacht Charter in 2011 25 jaar. Al een kwart eeuw zijn wij een begrip in de watersportsector. Ons motto is: sportief zeilen en riant vakantie vieren! Vanuit jachthaven Waterland in Monnickendam verhuren wij een hele serie Dehlers (18 tot 45 voet) en X-Yachts (34 tot 40 voet). Daarnaast hebben wij voor dagverhuur een J-22. Onze verhuurvloot is sportief, comfortabel en uitdagend. In 2010 heeft Waterland Yacht Charter de vloot drastisch vernieuwd en zes allernieuwste types aangeschaft.
Waterland Yacht Charter is onderdeel van Waterland Monnickendam. Hierin zijn ook Waterland Sail Training en Jachthaven Waterland ondergebracht. Waterland Sail Training is een CWO/ISAF en HISWA-SWO erkend instituut voor kajuitzeiljachtopleidingen. Zeilschool Waterland verzorgd jeugdzeilopleidingen vanaf optimist tot splash.

Jachthaven Waterland beschikt over uitgebreide en moderne faciliteiten, waaronder een 16 tons kraan, mogelijkheden voor winterberging, afvaleiland, picknickplaatsen en een speeltuin, gratis sanitair en gratis wifi. Voor de wedstrijdzeiler beschikken wij over een gecertificeerde weeginrichting. Meer informatie vindt u op: www.waterlandyacht.nl

terug