Sleeuwijk Yachting – Motorboot 2011

De voorjaarsshow van Sleeuwijk Yachting is terug van weggeweest. Boot Düsseldorf was een mooi moment om het nieuwe jaar te beginnen. De opleving van de economie was voor de beurs al voelbaar en heeft zich daar ook duidelijk gemanifesteerd. Wij zijn met een goed gevoel en goede stemming na 9 dagen exposeren weer huiswaarts vertrokken, klaar voor het nieuwe (vaar)seizoen.

Met veel plezier en gepaste trots kondigen wij daarom ook onze eigen Motorbootshow weer aan. Een uniek evenement waarin wij ons ruime aanbod van meer dan 100 nieuwe- en gebruikte motorjachten graag aan u laten zien.

Naast al deze prachtige jachten kenmerkt onze show zich ook door de aanwezige live muziek, een hapje en een drankje en een heleboel Brabantse gezelligheid.

Wij nodigen u dus graag op 22, 23 en 24 april van harte uit in onze jachthaven in Sleeuwijk.
Onze collega’s staan voor u klaar om u deskundig advies en vrijblijvende uitleg te geven over alle jachten. U bent vrij om deze zonder afspraak te bezichtigen. De jachthaven is op deze dagen geopend van 10.00 – 18.00 uur en de toegang en parkeren zijn gratis!

Noteer de data alvast op uw kalender en wij hopen u ook dit jaar weer in grote getallen te mogen ontvangen!

Sleeuwijk Yachting jachtmakelaars, Tel: + 31 183 30 45 11, Hoekeinde 24 te Sleeuwijk
www.sleeuwijkyachting.nl

terug