Riva lanceert nieuwe daycruiser

Het legendarische botenmerk Riva zal in de zomer van 2011 een nieuw model gaan lanceren; de Riva 27 Iseo. De ontwikkeling van deze tijdloze daycruiser is een perfecte mix van historie en innovatie, waarbij bijzondere aandacht is besteed aan de materialen, design en high-performance kenmerken.

Riva
Met een geschiedenis die teruggaat tot 1842, is Riva een echte legende. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw staat het bekend als een exclusief wereldmerk waarbij kwaliteit, elegantie, snelheid en status centraal staan. Het gamma varieert van een open versie vanaf 10 meter tot aan de luxe jachten van 40 meter. De ervaring en knowhow die Riva doorheen de jaren heeft opgebouwd, resulteert in sportieve en elegante luxejachten waarin oogverblindende lijnen en ongeëvenaard vakmanschap elkaar ontmoeten.

Lengers Yachts
Lengers Yachts is gespecialiseerd in het topsegment van luxe Italiaanse motorjachten en is officieel Benelux distributeur voor de merken Riva, Ferretti Yachts, Pershing, Mochi Craft, Itama en Apreamare. Lengers Yachts is daarnaast exclusief distributeur voor Apreamare in Duitsland. Het bedrijf is al meer dan dertig jaar een begrip in de watersport in Nederland en daarbuiten.

terug