Revolutionair Reddingsvest

Het kiezen van het juiste zwemvest of reddingsvest is essentieel voor de veiligheid van u en uw kinderen. Boottotaal.nl heeft een ruime keuze aan zwemvesten en reddingsvesten geselecteerd zodat er voor ieder familielid een veilig en comfortabel vest is met voldoende bewegingsvrijheid.

Naast de reguliere collectie heeft Boottotaal.nl in haar assortiment het revolutionaire Kidsafe reddingsvest. De Kidsafe is het resultaat van twee jaar intensieve productontwikkeling en testen en zet een nieuwe trend in voor prestatie en veiligheid. Helly Hansen is het eerste merk dat het drijfvermogen van een kind nabootste met een levensgrote testpop, die het juiste lichaamsgewicht heeft en beweging van een kind in het water kopieert. Zelfs wanneer een kind in het water raakt zonder een grote plons, zorgt het ontwerp en het extra drijfvermogen op de borst dat de Kidsafe uw kind vlug op zijn rug draait. Hierdoor blijven de luchtwegen vrij.

Het Helly Hansen Kidsafe 100 N vest is gemaakt van zacht Airex gesloten celfoam met 5 jaar garantie! Het vest is als best getest en draait het kind direct met het gezicht naar boven. Het vest heeft weide armgaten zodat bewegingsvrijheid gegarandeerd is. Het vest draagt zeer comfortabel ook bij het spelen op het strand of boot. Het vest heeft een kraag met reflectiestrips, bandjes voor om de benen en een fluitje! De maten voor dit vest zijn 5-15kg, 10-25kg en 20-35kg.

Naast het Helly Hansen Kidsafe vest heeft Boottotaal.nl ook universele Sport vesten voor de recreatieve watersporter, een Rider vest voor de wat meer actieve watersporter, maar uiteraard ook het automatische reddingsvest en het klassieke veilige oranje reddingsvest voor baby's, peuters, kinderen en volwassenen.

Deze vesten zijn verkrijgbaar bij Boottotaal.nl al vanaf 25 euro. Boottotaal.nl wil u graag kennis laten maken met het Helly Hansen Kidsafe vest en biedt het vest tijdelijk aan voor slechts 39,50 euro. Bestellen kan op de webshop van Boottotaal.nl. Op werkdagen voor 18:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Boottotaal.nl
0183-511467
www.boottotaal.nl

terug