Pedro-Boat Occasions houdt voorjaarsshow

Van donderdag 24 t/m zaterdag 26 maart wordt er op de Pedro werf in Zuidbroek een voorjaarsshow gehouden. Meer dan 60 gebruikte schepen in verschillende prijscategorieën staan ter bezichtiging op het 40.000 m² bedrijfsterrein van de Groningse werf.

Vooral gebruikte Pedro's zijn sterk vertegenwoordigd in het assortiment occasions. Dit zijn niet alleen boten die zijn ingeruild op een nieuwe Pedro, maar ook boten waarvoor de werf voor particuliere eigenaren bemiddelt in de verkoop. Maar ook voor een nette gebruikte boot van andere merken kan men terecht bij de werf in Zuidbroek.

Naast de Occasion Show wordt er in deze periode eveneens een bootveiling gehouden. Voor een bepaalde selectie kan de geïnteresseerde zijn of haar bod indienen bij Pedro-Boat. Op de website www.pedro-boat.nl is te zien op welke boten geboden kan worden. Ook staan hier de spelregels van de veiling nog eens duidelijk omschreven.

De betreffende boten krijgen, net als alle andere occasions die bij Pedro-Boat te koop staan, een technische inspectie.

Onder het genot van een hapje en drankje, kunt u tijdens de Pedro Occasion Show in de behaaglijke showroom de grote selectie gebruikte boten rustig bekijken en u laten informeren door het verkoopteam.

De openingstijden tijdens de Pedro Occasion Show zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur.

terug