Paragon 31: noviteit op Hiswa Amsterdam

De 31-voeter van Paragon Yachts die een strakke belijning en moderne, innovatieve Scandinavische vormgeving combineert met sportieve prestaties en uitstekende zeewaardigheid. Eigenschappen als dit maken de nieuwe Paragon 31 een ware topper. Tel daarbij op een
hoogwaardige romp met unieke vaareigenschappen, die onder alle weersomstandigheden bijzonder veilig en zeker aanvoelt, dan hebt u een jacht dat een klasse apart vormt.

De Paragon 31 wordt gepresenteerd op de Hiswa Amsterdam in de Europahal, stand nr. 01.324. Dit jacht is het tweede model in een geheel nieuwe generatie schepen die het hele jaar door gevaren kan worden, met als uitgangspunt het zeer geslaagde concept van de Paragon 25. Volop bergruimte en een royaal bemeten indeling voor gezellige gezinsuitjes, dagtrips met vrienden en kennissen, reizen, vissen of andere activiteiten op zee.

In dit ontwerp is een opmerkelijk aantal innovatieve oplossingen verwerkt. Wat vooral opvalt, naast de grote, vlakke dekken en de robuuste stootrand, is de moderne vormgeving, de gelamineerde ramen met grote panoramavoorruit, schuifdeuren aan beide kanten en een groot, vlak glazen dak dat gedeeltelijk open kan. De polyurethaan gelamineerde ramen in de opbouw zorgen voor een aantrekkelijke, moderne aanblik, unieke stabiliteit en een heerlijke rust in de salon. Bovendien beschikt het jacht over een achterdekniveau met zwemplatform en flybridge brug. De moderne salon is licht en luchtig, met een ruimtelijke, gezellige sfeer dankzij de smaakvolle combinatie van stoffering en kussens in zowel de salon als de kuip. Het stuurwiel en de instrumenten zijn bijzonder functioneel en heel modern; de ergonomische vormgeving is geheel nieuw en de nieuwe kleurencombinaties gaan lichtreflectie tegen.

De voorkajuit bevat een groot tweepersoonsbed en een pantry. De pantry is voorzien van royaal bemeten werkbladen en bergruimte. De kookplaat is verborgen onder het fraaie pantryblad, dat snel en makkelijk weg te klappen is. De grote voorsteven biedt volledige hoofdruimte. De achterkajuit bevat twee slaapplaatsen van normale lengte en slim ontworpen bergruimte.

De filosofie van Paragon Yachts:
– Een romp die de best mogelijke prestaties levert, zeewaardig en bestand tegen de ruwste omstandigheden op zee.
– Zorgvuldige voorstudie en ontwikkeling in samenwerking met zeereddingsdiensten, de kustwacht, zeeracers en andere professionals die op zee werken onder veeleisende omstandigheden en beschikken over veel kennis van schepen.
– Gebouwd om het hele jaar door te gebruiken, ruim en praktisch voor een verblijf aan boord.
– Leuk om te varen, makkelijk te besturen en te manoeuvreren.
– Moderne uitstraling, strakke belijning en innovatieve vormgeving.

Algemene technische specificaties*:
Lengte (L.O.A.): 9,88 m
Breedte: 3,30 m
Diepgang: 1,13 m
Gewicht: 4.700 kg
Brandstoftank: 450 l
Watertank: 200 l
Accu's: 4x12V-75 Ah
CE-categorie: B
Aantal slaapplaatsen: 4
Motoren opties: Volvo Penta D6-330pk, max. snelheid ca. 33 kn
Volvo Penta D6-370pk, max. snelheid ca. 36 kn
Volvo Penta 2xD3-220pk, max. snelheid ca. 39 kn
Prijs: Vanaf € 263.200,- incl. 19% BTW
*Paragon Yachts behoudt zich het recht voor om de gegevens in deze publicatie te wijzigen zonder
voorafgaande kennisgeving.
———————————————————————————————————————–
De Vaart Yachting is importeur van Nimbus, Storebro en Paragon Yachts, Broom motorjachten en Catalina zeiljachten. De Vaart Yachting is gevestigd in Lelystad.
Naast verkoop van nieuwe schepen zijn wij tevens actief als jachtmakelaar.
Voor nadere informatie:
De Vaart Yachting bv
Bolderweg 51
8243 RD Lelystad, Nederland
T. +31 (0)320 21 23 41
info@devaartyachting.com
www.devaartyachting.com

terug