Zorgeloos varen in de nieuwe Da Vinci 30

Naast de succesnummers als de Da Vinci 29 en 34, ontwikkelde Da Vinci Yachts in Sneek, in nauwe samenwerking met buurman Vripack Design, een gloednieuw ontwerp: de Da Vinci 30.

De Da Vinci reeks past volledig in de traditie van de oude Italiaanse meester waaraan het bedrijf zijn naam ontleent en wordt gekenmerkt door klassieke lijnen gecombineerd met een modern onderwaterschip en ‘state of the art' motorising van Volvo Penta

Door toepassing van innovatieve technieken is de werf er in geslaagd een efficiënte productiemethode te ontwikkelen, die vervolgens tot een buitengewoon attractieve verkoopprijs heeft geleid. Deze productiemethode resulteert voorts in een zeer moderne afwerking, waarbij de nadruk is gelegd op het zorgeloos varen. Met andere woorden: veel quality time op het water en weinig onderhoud!

Prachtige moderne vormgeving, een zeer royale kuip met veel buitenruimte, een perfect zicht rondom, meer dan voldoende verblijfsaccommodatie en geweldige vaareigenschappen, maken de Da Vinci 30 tot dé ultieme en zeer compleet uitgeruste weekend cruiser

De Da Vinci 30 is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen. De ‘Standard' met 4 ruim uitgevoerde slaapplaatsen in de salon en de ‘Comfort' met een fraai vormgegeven rondzit in de salon (te transformeren in een 2-persoonsbed), een extra groot keukenblok en optimale berg- en kastruimte. De Da Vinci 30 kan ook met twee motoren worden geleverd. De levertijd is 3 maanden.

terug