X-Craft exposeert X8.0 “Speed Lounge” editie op BOOT2011

X-Craft presenteert haar nieuwste X8.0 “Speed Lounge” RIB met een uitrustingsniveau dat zonder twijfel zeer exclusief mag worden genoemd. Ook heeft X-Craft een wereldprimeur met de lancering van de X-Craft Full Carbon suspension seats tijdens BOOT 2011 in Düsseldorf.

X-Craft performance RIBs (rigid inflatable boats) kenmerken zich door de hoge snelheid die behaald kan worden, het vaarcomfort en het hoogwaardige design. De Speed Lounge edition is zeer onderscheidend op het gebied van design, styling en uitrusting. Dit model is uitgerust met de lichtste schokdempende bootstoelen ter wereld, volledig touchscreen navigatie apparatuur, metallic afwerking en een dual tone tube. Aangedreven door een 300 pk sterker outboard motor levert deze tailor made RIB uitmuntende prestatie.

Met de toevoeging van de X-Craft X8.0 Speed Lounge wordt de markt breed bediend. Dit model is net als zijn grotere broers volledig tailor-made en kan dus opgebouwd worden naar wens van de klant. Uitrustingsniveau, kleurstelling, dek indeling, motorisering, de mogelijkheden zijn legio! Alle boten worden volledig in Nederland vervaardigd waardoor een zeer hoog kwaliteitsniveau wordt gewaarborgd.

De wereldprimeur van de ‘X-Craft Full Carbon’, lichtste schokdempende bootstoel ter wereld welke geheel door X-Craft is ontwikkeld, is volledig vervaardigd van Carbon en Titanium onderdelen en weegt daarmee in totaal nog geen 9,5 kilogram! Hiermee bewijst X-Craft wederom in staat te zijn om nieuwe technieken en vormgeving te combineren tot een zeer innovatief product.

Bent u niet in de gelegenheid om de nieuwste X-Craft performance RIB en Full Carbon suspension seats in Düsseldorf te komen aanschouwen? Neem dan contact op en het X-Craft team maakt graag vrijblijvend een afspraak op een door u geschikt bevonden tijdstip.

terug