Wereldprimeur Fineliner 33 Super Sport op HISWA

Van 1 t/m 6 maart 2010 rolt de Nederlandse jachtspecialist Fineliner Yachting de rode loper uit voor de Fineliner 33 Super Sport. Een stoere en luxueuze tender uitgerust met een extreem krachtige 6 cilinder Volkswagen Marine dieselmotor, goed voor een machtige 265 pk. De motor munt uit in een stille loop en zeer hoog koppel, waardoor de Super Sport een enorm acceleratievermogen en ongekend hoge topsnelheid kent.

"We noemen een tender natuurlijk niet zomaar Super Sport", aldus Richard van Hemert en Roeland Begemann van Fineliner Yachting. "Dit is pure kracht van Nederlandse bodem. En dat merk je pas goed als je het gas open gooit. De Fineliner 33 Super Sport is een schip waar zelfs de stoerste snelheidsduivel van zal watertanden!"

De nieuwste telg in de Fineliner-familie wordt op de aanstaande HISWA geïntroduceerd voor een speciale prijs van € 159.995,-. Die prijs is inclusief alle getoonde opties en afleverkosten. Direct na de HISWA kan er worden proefgevaren. Het schip is direct leverbaar.

Kijk voor meer informatie op www.finelineryachting.nl of neem contact op met Han van der Vorst op telefoonnummer 06 – 53 43 05 00 om direct een afspraak voor een proefvaart te maken.

terug