PASSIONE 11.20 OK op Boot Holland 2011

Passione Yachts uit Grou zal op Boot Holland 2011 de Passione 1120 OK presenteren. Dit stalen, openkuip, motorjacht kenmerkt zich door een stoere en elegante uitstraling in combinatie met een grote hoeveelheid comfort en gebruikersgemak.

Elegant en veilig schip
De Passione 11.20 OK is een knikspant motorjacht met een strak gelijnde romp met terugvallend boeisel, een elegant gelijnde opbouw, een grote open kuip en een luxueus afgewerkt interieur. De gangboorden zijn breed en gemakkelijk beloopbaar. Achterop het schip gaan de gangboorden over in halfronde trappen die zeer gemakkelijk lopen naar het zwemplateau. Hierdoor is de instap naar de kuip zeer eenvoudig en veilig.

Geringe doorvaarhoogte
De Passione 11.20 OK heeft een geringe doorvaarthoogte van ca. 2.45 (m), hierdoor is het schip ook uitermate geschikt voor kleinere kanalen met een beperkte doorvaarthoogte. Door de afmetingen is het schip ook zeer geschikt voor het varen in de Franse kanalen.

Luxueus interieur
Het interieur van de Passione 11.20 OK is luxueus afgewerkt en is zeer ruim ingedeeld met o.a. een ruime salon met langsbank en losse fauteuil, comfortabele stuurstand met een uitstekend zicht rondom, L-keuken, badkamer met gescheiden douche en toilet en een ruime eigenaarshut met vrijstaand Frans bed en voldoende kastruimte voor een langer verblijf aan boord. De ruime open kuip heeft voldoende zitgelegenheid en is aan weerszijden voorzien van vaste banken.

Technische installatie
Technisch is de Passione 11.20 OK onder andere voorzien van een 75 PK sterke dieselmotor, boegschroef, heteluchtverwarming, acculader, boiler, ankerlier en navigatieapparatuur. Uiteraard ontbreekt veel hooggepolijst RVS werk niet. In de standaard uitvoering is het
schip vaarklaar en zijn opties nagenoeg overbodig!

terug