Jachtwerf B. de Groot met twee schepen op Boot Düsseldorf

Als wereldprimeur zal de Pikmeerkruiser 48 OC Premier ‘Exclusive’ te zien zijn. Een prachtige verschijning met haar fraai rondgezette spiegel en prachtig vormgegeven salondak. Dit nieuw ontwikkelde schip is geconstrueerd onder CE certificaat B, hetgeen inhoudt dat het geschikt is voor open zee tot windkracht 8 en 4 meter hoge golven. Prettiger is het om met dit schip over de Europese kust- en binnenwateren nieuwe vaargebieden te ontdekken. De royale leefruimte aan boord maakt een langer verblijf met 2 tot 4 personen aan boord zeer aangenaam. Met een doorvaarthoogte van nog geen 2.60 meter en een diepgang van 1.15 meter komt u namelijk bijna overal. U wilt met dit schip tenslotte toch gezien worden?

L.o.a.: 14.30 meter
Breedte: 4.45 meter
Motor: Vetus Deutz DT66, 170 PK
Prijs in ‘Exclusief’ uitvoering: Euro 411.486,=
Prijs zoals getoond: Euro 529.896,=

Daarnaast zal de Tuna 40 Cabrio te zien zijn.

Voor wie sportief en snel wil kunnen varen is de Tuna 40 Cabrio een perfect schip. Dit prachtig gelijnde jacht biedt plaats aan 6 personen (3 twee persoons hutten!). Met haar 2 Volvo-Penta IPS400 motoren kan een snelheid van ruim 25 knopen worden bereikt. De 35 mm dikke sandwich romp is met kevlar versterkt. Ook dit schip is gebouwd onder CE certificaat B.

L.o.a.: 12.20 meter
Breedte 4.35 meter
Prijs in standaarduitvoering: Euro 369.000,=
Prijs zoals getoond: Euro 525.000,=

terug