Holterman 60 Governor – Europese Motorboot van het jaar

Niets minder dan een zeer goed begin van de Boot Düsseldorf 2011 nu de Vripack ontworpen Holterman 60 Governor winnaar is van Europese Motorboot van het Jaar 2011 verkiezing in de displacement romp klasse.

Een deskundige jury, bestaande uit de hoofdredactie van de zeven toonaangevende Europese motorboot tijdschriften, reikte de prijzen uit in vijf categorieën tezamen met een innovatieprijs. Alle innovatieve jachten zijn in het afgelopen jaar grondig beoordeeld door de jury. Dat betekende echte proefvaarten en geen papieren beoordeling.

De Governor is weer een Nederlands meesterwerk en bekroning op de jarenlange samenwerking tussen bouwer Holterman Yachting uit Meppel en ontwerper Vripack uit Sneek. "Veel bezoekers lopen langs de Holterman 60 en kloppen op de romp om te testen of ze wel echt van metaal is en niet van composiet ", zegt een blije Robbert Holterman. "Het is een absoluut understatement om te zeggen dat ik erg trots op mijn team ben."

"De vloeiende, eerlijke en langlopende lijnen gecombineerd met alleen de absoluut noodzakelijke details en voorzien met een state-of-the-art rondspant onderwaterschip maakt haar een waardig winnaar van deze Award", aldus Bart Bouwhuis van Vripack glimlachend van oor tot oor.

terug