Gewijzigde datum HISWA te water: 6 – 11 september

De HISWA te water vindt dit jaar plaats van dinsdag 6 tot en met zondag 11 september. Traditiegetrouw staat de bootshow altijd voor de eerste week van september op de agenda, maar omdat het dan nog vakantie is in de regio Noord, schuift het evenement een week op.
Veel exposanten hebben aangegeven hier de voorkeur aan te geven, omdat ze dan minder in de knel komen met het voor hun zo drukke zomerseizoen.

Ruim 400 nieuwe boten
De HISWA te water staat te boek als de meest complete in-water bootshow van Europa. Dit vanwege de grote variëteit aan boten en merken uit binnen- en buitenland. Circa 250 exposanten presenteren zo'n 400 nieuwe schepen aan de steigers in Marina Seaport IJmuiden. Daarnaast zijn op de kade de toeleveranciers van nautische producten en diensten te vinden.

terug