De Ruijter Yachtbemiddeling preferred supplier van Plasmans scheepsramen in 2011

De Ruijter Yachtbemiddeling bemiddelt in aan- en verkoop van pleziervaartuigen. Wij zijn gelegen op het bedrijfsterrein van Goossens Yachtservice, centraal in het maasplassengebied Midden Limburg. Dit fantastische gebied is met ruim 3.000 ha het grootste aaneengesloten watersportgebied in Nederland. Het is het mekka voor de ware watersportliefhebber met zijn vele jachthavens, oevercampings, bungalowparken, dagstranden en visstekjes.

Door de samenwerking met Goossens Yachtservice kunnen wij u als klant een professionele en zorgvuldige afhandeling van uw opdracht op basis van full-service bieden en garanderen. U kunt bij ons terecht voor o.a. winterstalling binnen en buiten, reparatie en onderhoud, droogstralen, schilder en plamuurwerken, polyester en gelcoatreparatie, osmosebehandeling, laswerkzaamheden, motorservice en inbouwwerkzaamheden. U zult ons ervaren als een uiterst deskundige, betrouwbare en onderscheidende gesprekspartner. Onze doelstelling hierbij is het realiseren van maximale tevredenheid voor zowel verkoper als koper.

De Ruijter Yachtbemiddeling heeft zich in de afgelopen jaren daarnaast ontwikkeld tot DE leverancier van Plasmans scheepsramen, windschermen, deuren en luiken in Zuid Nederland, België en Duitsland. Plasmans Scheepsramen levert praktisch elk denkbaar aluminium scheepsraam. Onze scheepsramen kunnen worden uitgevoerd als vast-, zak-, schuif- en klapraam. Afhankelijk van het type scheepsraam kan gekozen worden voor een bevestiging middels klemblok, tegenlijst of thermoprofiel. De profielen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en zijn uiteraard voorzien van het CE-keurmerk. Wij onderscheiden ons door desgewenst mallen en monteren te kunnen verzorgen. Tijdens de fabricage zorgen wij ervoor dat na het mallen u oude raamprofielen of rubbers tijdelijk vakkundig worden terug geplaatst zodat het interieur van u schip niet aan weer en wind wordt blootgesteld. Dit kan gebeuren op de locatie waar u schip ligt, maar wij bieden ook de mogelijkheid tot stalling binnen, buiten of op onze locatie in het water.

We dagen u uit om het aangename met het nuttige te combineren en een bezoek te brengen aan ons bedrijf in het Mekka van de watersport.

de Ruijter Yachtbemiddeling Bezoekadres Bilt 8A, 6107 BM Stevensweert
Tel. +31-620351424 info@deruijteryachtbemiddeling.nl www.deruijteryachtbemiddeling.nl

 

 

 

terug