De nieuwe Delphia 46CC te zien op BOOT Düsseldorf

De Delphia 46CC is ontworpen voor zeilers die opzoek zijn naar een jacht dat zeer goede en sportieve zeil eigenschappen bied, maar waar ook ruime aandacht is besteed aan luxe en comfort. De ruime centrale cockpit biedt comfortabele zitplaats aan tien personen, en het prachtig teak dek en ruim zonplatform en een uitklapbaar zwemplateau zorgt buiten voor veel comfort.

Het interieur biedt alle luxe wat je mag verwachten van een jacht in deze klasse. De deksalon bied zowel staand als zittend in de ruime bank aan tafel de gasten de mogelijkheid naar buiten te kijken tijdens het dineren, en de zeer complete keuken zorgt er voor dat zelfs aan boort koken een plezier wordt. De Delphia 46CC komt met twee grote slaapkamers met eigen badkamers. De achter hut is uitgevoerd met een luxe Frans bed, twee vaste fauteuils en voldoende kastruimte. Door de ruime douche- en slaapkamers, extra stoelen en plekken om te relaxen voelt het alsof je thuis bent.

De 3D weergaven geven een goed beeld van hoe mooi het schip gaat worden, en momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het eerste prototype. Deze zal voor het eerst getoond worden in Düsseldorf.

Technische specificaties
Lengte: 14,06 m
Breedte: 4,48 m
Diepte kiel: 2,25m
Mast hoogte: 20,15m
Gewicht: 13050 kg
Gewicht ballast: 4630kg
Motor: Volvo D 110 pk
Brandstof tank: 350L
Water tank: 700L
Grootzeil oppervlakte: 54,60 m2
Genua oppervlakte: 60,50 m2
design: Andrzej Skrzat
Interieur design: Birgit Schnaase / Schnaase Interior Design

terug